Slika Jelena  Kaljević
Aprilski ispitni rok
napisao/la Jelena Kaljević - utorak, 13. april 2021., 09:00
 

Poštovani studenti,

ispiti iz predmeta Kvantitativne metode, Matematika i Diskretna matematika kod doc. dr Jelene Kaljević će se održati u utorak, 13. aprila 2021. godine u 17h.

Ispit se polaže preko MTutora. Pristup je preko linka http://test.sinergija.edu.ba/ tako što birate Fakultet i unosite svoj broj indeksa u formi godinabrojindeksa npr. 2020210210

Proverite pre ispita da li imate nalog na MTutor-u, tako što ćete pristupiti linku, uneti svoj broj indeksa u traženoj formi i ako Vam se otvori prozor sa Vašim imenom i prezimenom, onda je Vaš nalog već kreiran. Ukoliko Vam se prikaže tekst ''ne postoji student sa zadatim parametrima'', morate se obratiti kolegama u Računskom centru Univerziteta da Vam otvore nalog na MTutoru (admin@sinergija.edu.ba). Molim Vas da to uradite pre termina ispitnog roka. Ukoliko ste već koristili ovaj način testiranja iz bilo kog predmeta, Vaš nalog postoji i ne morate proveravati.

Celokupan ispit obuhvata prvi kolokvijum, drugi kolokvijum i završni ispit. Studenti koji nisu položili kolokvijume prvo rade K1 i K2 a zatim završni. Studenti koji su položili kolokvijume, rade samo završni ispit.