Slika Jelena  Kaljević
Februarski ispitni rok
napisao/la Jelena Kaljević - ponedeljak, 8. februar 2021., 10:40
 

Poštovani studenti,

ispiti iz predmeta Kvantitativne metode, Matematika i Diskretna matematika kod doc. dr Jelene Kaljević će se održati u sredu, 10. februara 2021. godine u 17h.

Zaključivanje ocena i zajedničko uključenje na Teams je u četvrtak, 11. februara 2021. godine u 19h.

Ispit iz Kvantitativnih metoda i Matematike se polaže preko MTutora. Pristup je preko linka http://test.sinergija.edu.ba/ tako što birate Fakultet i unosite svoj broj indeksa u formi godinabrojindeksa npr. 2020210210

Proverite pre ispita da li imate nalog na MTutor-u, tako što ćete pristupiti linku, uneti svoj broj indeksa u traženoj formi i ako Vam se otvori prozor sa Vašim imenom i prezimenom, onda je Vaš nalog već kreiran. Ukoliko Vam se prikaže tekst ''ne postoji student sa zadatim parametrima'', morate se obratiti kolegama u Računskom centru Univerziteta da Vam otvore nalog na MTutoru (admin@sinergija.edu.ba). Molim Vas da to uradite pre termina ispitnog roka. Ukoliko ste već koristili ovaj način testiranja iz bilo kog predmeta, Vaš nalog postoji i ne morate proveravati.

Celokupan ispit obuhvata prvi kolokvijum, drugi kolokvijum i završni ispit. Studenti koji nisu položili kolokvijume prvo rade K1 i K2 a zatim završni. Studenti koji su položili kolokvijume, rade samo završni ispit.

Svi se uključujemo na Microsoft Teams u četvrtak, 11.02.2021. u 19h kako bih Vam pročitala predloge ocena, sa obaveznom audio i video komunikacijom (upaljeni kamera i mikrofon).

Ispit iz Diskretne matematike se polaže na sledeći način: prvi kolokvijum preko MTutora u terminu ispita u sredu, 10.2.2021. u 17h drugi kolokvijum i završni ispit, obzirom da je potrebna usmena odbrana, preko Meet aplikacije u četvrtak, 11.02.2021. u 18h. Link za pristup je https://meet.google.com/zhd-tjtu-nfw