Nenad Ristic
Praćenje nastave putem video prenosa (vezbe) 08.04.2020
napisao/la Nenad Ristić - sreda, 8. april 2020., 12:59
 

Obaveštavaju se studenti da je, usled proglašenja zabrane okupljanja koja onemogućava održavanje nastave u prostorijama Univerziteta Sinergija, prema ranije određenim rasporedima, Univerzitet Sinergija obezbedio studentima mehanizam praćenja nastave od kuće korišćenjem platforme Google Meet.

Vežbe iz predmeta kod profesora Nenada Ristića će biti održana elektronskim putem u vidu video prenosa koji studenti mogu da prate putem linka https://meet.google.com/vaq-qmxm-hcu prema ranije utvrđenom rasporedu nastave.

Studenti na Google Meet platformu ne moraju da se prijavljuju sa posebnim nalozima (da se loguju), već mogu direktno da prate predavanje otvaranjem gore navedenog linka, s tim da, zbog potrebe za preciznom evidencijom aktivnosti na nastavi, u delu gde je potrebno da unesu svoje ime, moraju da upišu ime, prezime i broj indeksa. Studenti moraju obavezno da upišu svoj broj indeksa u polju za unos imena, pre pristupanja praćenju predavanja. Ukoliko slučajno zaborave da upišu broj indeksa, to mogu da učine tako što će napustiti video prenos gašenjem prozora Internet pregledača, a zatim, kada ponovo otvore link video prenosa, obavezno da unesu pored imena i prezimena i svoj broj indeksa.

Ukoliko imate problem sa pristupom video prenosu predavanja, neophodno je da još jednom osvežite stranicu ovog obaveštenja za slučaj da je obaveštenje ažurirano i da je postavljen izmenjeni link za pristup video prenosu, kao i da pogledate da na stranici predmeta nije dodato novo obaveštenje sa dopunskim informacijama i uputstvima za pristup video prenosu.