Slika Igor Drinić
Prva provjera aktivnosti studenata
napisao/la Igor Drinić - sreda, 8. april 2020., 10:49
 

Poštovani koleginice i kolege,

U ponedjeljak, 13.04. realizovaće se Prva provjera aktivnosti studenata u sljedećim terminima:

 

- Pravo: 12:30 - 13:30h

- Poslovna ekonomija i Turizam i hotelijerstvo: 13:30 - 14:30h

- Računarstvo i informatika: 14:30 - 16:00h


Prva provjera aktivnosti studenata će se obaviti putem Google Meet platforme, a svi studenti će prilikom odgovaranja morati da imaju uključenu kameru i mikrofon (ukoliko na desktop/ laptop računarima nemate integrisanu kameru i/ili mikrofon, možete preuzeti besplatnu aplikaciju Hangouts Meet sa Google/Apple prodavnice aplikacija i pristupiti video pozivu sa vaših telefona). Prije same provjere aktivnosti, studenti su takođe obavezani da pokažu svoj indeks.

Na stranicama predmeta, neposredno pred početak provjere aktivnosti, biće postavljeno obavještenje sa pristupnim linkom za svaku od gorepomenutih grupa.

Pored usmene provjere aktivnosti studenata, predviđen je i pismeni dio, tj. pisanje plana Vaše marketinške kampanje (u prilogu). Vaše sastave, napisane u elektronskoj formi, možete da mi pošaljete na mejl, po mogućnosti do kraja ove sedmice, ili eventualno u toku naredne sedmice.

Ukoliko ne budete u mogućnosti da dođete u naznačenim terminima, imaćete priliku da ovu provjeru obavite u zvaničnom terminu Druge provjere aktivnosti studenata.

Srdačno,

Igor Drinić