Slika Vedran Petričević
Prva provjera aktivnosti studenata
napisao/la Vedran Petričević - utorak, 7. april 2020., 10:40
 

Drage koleginice i kolege,

U ponedjeljak, 13.04. realizovaće se Prva provjera aktivnosti studenata u sljedećim terminima:

- Računarstvo i informatika: 9:30 - 10:30h

- Informacione tehnologije: 11:30 - 12:30h

- Pravo: 13:00 - 14:00h

- Poslovna ekonomija i Turizam i hotelijerstvo: 14:30 - 15:30h

Prva provjera aktivnosti studenata će se obaviti putem Google Meet platforme, a svi studenti će prilikom odgovaranja morati da imaju uključenu kameru i mikrofon (ukoliko na desktop/ laptop računarima nemate integrisanu kameru i/ili mikrofon, možete preuzeti besplatnu aplikaciju Hangouts Meet sa Google prodavnice aplikacija i pristupiti video pozivu sa vaših telefona). Prije same provjere aktivnosti, studenti su takođe obavezani da pokažu svoj indeks.

Na stranicama predmeta, neposredno pred početak provjere aktivnosti, biće postavljeno obavještenje sa pristupnim linkom za svaku od gorepomenutih grupa.

Pored usmene provjere aktivnosti studenata, predviđen je i pismeni dio, tj. pisanje eseja na sljedeću temu: Life After Global Self-isolation. Vaše sastave, napisane u elektronskoj formi, možete da mi pošaljete na mejl, po mogućnosti do kraja ove sedmice, ili eventualno u toku naredne sedmice.

Ukoliko ne budete u mogućnosti da dođete u naznačenim terminima, imaćete priliku da ovu provjeru obavite u zvaničnom terminu Druge provjere aktivnosti studenata.

Srdačno,

VP