Slika Jovan Travica
Elektronsko predavanje
napisao/la Jovan Travica - nedelja, 22. mart 2020., 21:35
 

Dragi studenti,

usled proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske i zabrane okupljanja koja onemogućava održavanje nastave u prostorijama Univerziteta Sinergija, prema ranije određenim rasporedima, Univerzitet Singergija je obezbedio studentima mehanizam praćenja nastave od kuće korišćenjem platforme Google Meet.

Predavanja i vežbe iz predmeta Nemački jezik 1 biće održane elektronskim putem u vidu video prenosa koji studenti mogu da prate putem linka

https://meet.google.com/emw-qwcb-gno

 

prema ranije utvrđenom rasporedu nastave, sredom od 10.00 - 12.30 časova.

Studenti na Google Meet platformu ne moraju da se prijavljuju sa posebnim nalozima (da se loguju), već mogu direktno da prate predavanje otvaranjem gore navedenog linka, s tim da, zbog potrebe za preciznom evidencijom aktivnosti na nastavi, u delu gde je potrebno da unesu svoje ime, treba da upišu ime, prezime i broj indeksa.

Studenti moraju obavezno da upišu svoj broj indeksa u polju za unos imena, pre pristupanja praćenju predavanja. Ukoliko slučajno zaborave da upišu broj indeksa, to mogu da učine tako što će napustiti video prenos gašenjem prozora Internet pregledača, a zatim, kada ponovo otvore link video prenosa, trena obavezno da unesu pored imena i prezimena i svoj broj indeksa.

Ukoliko imate problem sa pristupom video prenosu predavanja, neophodno je da još jednom osvežite stranicu ovog obaveštenja za slučaj da je obaveštenje ažurirano i da je postavljen izmenjeni link za pristup video prenosu, kao i da pogledate da na stranici predmeta nije dodato novo obaveštenje sa dopunskim informacijama i uputstvima za pristup video prenosu.

Na dan predavanja, dobicete dodatne istrukcije za logovanje za elektronsko predavanje.

Želim vam svako dobro i čuvajte se.