Slika Žaklina Spalević
Praćenje nastave putem video prenosa
napisao/la Žaklina Spalević - ponedeljak, 1. jun 2020., 09:55
 

Obaveštavaju se studenti da je, usled vanrednog stanja i nemogućnosti održavanja nastave u prostorijama Univerziteta Sinergija, prema ranije određenim rasporedima, Univerzitet Sinergija obezbedio studentima mehanizam praćenja nastave od kuće korišćenjem platforme Google Meet.

Predavanja i vežbe iz predmeta "Međunarodno privatno pravo" kod profesora Žakline Spalević će biti održane elektronskim putem u vidu video prenosa koji studenti mogu da prate putem linka https://meet.google.com/qcz-ysbx-adz prema ranije utvrđenom rasporedu nastave.

Studenti na Google Meet platformu ne moraju da se prijavljuju sa posebnim nalozima (da se loguju), već mogu direktno da prate predavanje otvaranjem gore navedenog linka, s tim da, zbog potrebe za preciznom evidencijom aktivnosti na nastavi, u delu gde je potrebno da unesu svoje ime, treba da upišu ime, prezime i broj indeksa. Studenti moraju obavezno da upišu svoj broj indeksa u polju za unos imena, pre pristupanja praćenju predavanja. Ukoliko slučajno zaborave da upišu broj indeksa, to mogu da učine tako što će napustiti video prenos gašenjem prozora Internet pregledača, a zatim, kada ponovo otvore link video prenosa, trena obavezno da unesu pored imena i prezimena i svoj broj indeksa.

Ukoliko imate problem sa pristupom video prenosu predavanja, neophodno je da još jednom osvežite stranicu ovog obaveštenja za slučaj da je obaveštenje ažurirano i da je postavljen izmenjeni link za pristup video prenosu, kao i da pogledate da na stranici predmeta nije dodato novo obaveštenje sa dopunskim informacijama i uputstvima za pristup video prenosu.

Primer prijave: 2018111444 Marko Marković