Slika Sandra Pajić Šavija
Održavanje nastave elektronskim putem
napisao/la Sandra Pajić Šavija - sreda, 10. jun 2020., 16:15
 

Poštovane kolege,

Zbog vanredne situacije i prekida održavanja nastave u prostorijama Univerziteta Sinergija, prema ranije utvrđenom rasporedu, Univerzitet Sinergija je obezbedio studentima mehanizam praćenja nastave od kuće, korišćenjem platforme Google Meet.


Predavanja i vježbe  iz predmeta Privredno pravo će biti održane elektronskim putem u vidu video prenosa koji studenti mogu da prate putem linka https://meet.google.com/msd-uqhp-szu prema ranije utvrđenom rasporedu nastave.


Studenti na Google Meet platformu ne moraju da se prijavljuju sa posebnim nalozima (da se loguju), već mogu direktno da prate predavanje otvaranjem gore navedenog linka, s tim da, zbog potrebe za preciznom evidencijom aktivnosti na nastavi, u dijelu gde je potrebno da unesu svoje ime, moraju da upišu ime, prezime i broj indeksa. Studenti moraju obavezno da upišu svoj broj indeksa u polju za unos imena, prije pristupanja praćenju predavanja. Ukoliko slučajno zaborave da upišu broj indeksa, to mogu da učine tako što će napustiti video prenos gašenjem prozora Internet pregledača, a zatim, kada ponovo otvore link video prenosa, obavezno da unesu pored imena i prezimena i svoj broj indeksa.


Ukoliko imate problem sa pristupom video prenosu predavanja, neophodno je da još jednom osvježite stranicu ovog obavještenja za slučaj da je obavještenje ažurirano i da je postavljen izmenjeni link za pristup video prenosu, kao i da pogledate da na stranici predmeta nije dodato novo obavještenje sa dopunskim informacijama i uputstvima za pristup video prenosu.