Pregled teme

  •  
     

    Krivično procesno pravo

    Poštovane koleginice i kolege.

    Dobro došli na stranicu predmeta. Ovdje ćete pronaći sve važnije informacije o predmetu, predavanjima, vježabama, rezultatima kolokvijuma i ispita kao i najnovija obavještenja.

    Nastava iz predmeta Krivično procesno pravo ima za cilj da, studentima omogući sticanje potrebnih naučnih znanja iz krivično procesnog prava, kao i sticanje akademskih vještina i praktičnih sposobnosti za tumačenje i primjenu te grane prava u realnom pravnom i političkom okruženju, odnosno na radnim mjestima za koje će se posle diplomiranja opredjeliti.

    Očekuje se da savladavanjem predmeta student shvati prirodu, tip i strukturu savremenog krivičnog postupka, razvije sposobnosti analize i sitnteze i da argumentovano i kompetentno diskutuje u krivičnoprocesnoj oblasti, stekne sposobnost sistematičnog pristupa rješavanju krivičnoprocesnih pitanja, da ovlada osnovnim pojmovima, stručnim terminima i ključnim institutima krivičnog procesnog prava, kao i da temeljno poznaje krivični postupak i da stečena znanja primjenjuje u pravosudnoj praksi.

    Želim Vam mnogo uspjeha u realizaciji planiranih aktivnosti.

    Doc. dr Goran Filipić

  • 3
    Prikaži sve teme
Preskoči Pretraga foruma

Pretraga foruma

Preskoči Važni datumi

Važni datumi

Obavještenje za studente

Junski ispitni rok - ispit će se održati u prostorijama Pravnog fakulteta, Univerziteta Sinergija Bijeljina, dana 28.06.2022. god. sa početkom u 17 časova, amfiteatar br. 2.

Doc. dr Goran Filipić

Februarski ispitni rok - ispit će se održati u prostorijama Pravnog fakulteta, Univerziteta Sinergija Bijeljina, dana 14.02.2022. god. sa početkom u 17 časova, amfiteatar br. 2.

Doc. dr Goran Filipić

 

 

 

 

 

Preskoči Najnovije vesti

Najnovije vesti

  • 24. jun, 00:12
    Goran Filipić
    Junski ispitni rok još...
  • 7. feb, 12:23
    Goran Filipić
    Februarski ispitni rok 22 još...
  • 18. jan, 11:42
    Goran Filipić
    Januarski ispitni rok 2022 još...
  • 30. dec, 08:35
    Goran Filipić
    Završni dio ispita još...
  • 27. dec, 23:19
    Goran Filipić
    II kolokvijum još...
Preskoči Predstojeći događaji

Predstojeći događaji

Nema predstojećih događaja

Nema novosti od Vaše poslednje posete