Pregled teme

  •  
     

    Predmet PRAKTIČNA ISTRAŽIVANJA I POSLOVNE VJEŠTINE namijenjen je studentima četvrte godine Fakulteta za poslovnu ekonomiju sa ciljem sticanja samopouzdanja, motivisanosti, spoznaje sopstvenih potencijala i mogućnosti, a sve u cilju planiranja i razvoja karijere studenata, budućih akademskih građana.

    Cilj ovog predmeta jeste sticanje svijesti o značaju cjeloživotnog učenja i razvoja "prenosivih vještina" u svrhu ostvarivanja konkurentske prednosti na tržištu rada, kreiranju novih pogleda na svijet i razvoj vještina koje će studentima omogućiti povećanje šansi za uspjeh, na ličnom i poslovnom planu.

    Predmet je koncipiran na način da obuhvata slijedeće gradivo: - od spoznaje ličnih sposobnosti i značaja upravljanja karijerom, preko savladavanja vještina predstavljanja sopstvenih vrijednosti i postignuća, kao i vještina neophodnih za efikasno komuniciranje, liderskih vještina, vještina upravljanja vremenom i timskog rada, pa sve do pregovaračkih vještina i vještina upravljanja konfliktima.

    Predmet osim aktivne nastave obuhvata i realizaciju prakse u privrednoj organizaciji i izradu i odbranu samostalnog projekta.

    Očekivani ishod predmeta: Produbljivanje i primjena znanja iz oblasti profesionalnog razvoja i poslovnih vještina na konkrektnim studijama slučaja i osposobljavanje studenata za samostalan rad u privredi.

     

    Prijave za obavljanje stručne prakse: morasanin@sinergija.edu.ba

  • 3
    Prikaži sve teme
Preskoči Pretraga foruma

Pretraga foruma

Preskoči Najnovije vesti

Najnovije vesti

  • 9. mar, 22:36
    Mirjana Orašanin
    Predavanja još...
Preskoči Predstojeći događaji

Predstojeći događaji

Nema predstojećih događaja
Preskoči Važni datumi

Važni datumi

Okvirna pitanja za prvu i drugu provjeru aktivnosti studenata možete pogledati u Odjeljku: Vježbe, Gradivo za I kolokvijum.

 

Prva provjera aktivnosti studenata biće održana u utorak, 06.04.2021. sa početkom u 10,00 - 10,15 časova, elektronskim putem.

Termin za zaposlene studente: 17,00-17,15 časova.

 

Druga provjera aktivnosti studenata biće održana u utorak, 01.06.2021. sa početkom u 10,00 - 10,15 časova, elektronskim putem.

Termin za zaposlene studente: 17,00-17,15 časova.

 

Pitanja za drugu provjeru aktivnosti studenata možete pronaći u knjizi nakon svake lekcije (od III  do VIII glave).


Nema novosti od Vaše poslednje posete