Pregled teme

 •  
   

  Predmet PRAKTIČNA ISTRAŽIVANJA I POSLOVNE VJEŠTINE namijenjen je studentima četvrte godine Fakulteta za poslovnu ekonomiju sa ciljem sticanja samopouzdanja, motivisanosti, spoznaje sopstvenih potencijala i mogućnosti, a sve u cilju planiranja i razvoja karijere studenata, budućih akademskih građana.

  Cilj ovog predmeta jeste sticanje svijesti o značaju cjeloživotnog učenja i razvoja "prenosivih vještina" u svrhu ostvarivanja konkurentske prednosti na tržištu rada, kreiranju novih pogleda na svijet i razvoj vještina koje će studentima omogućiti povećanje šansi za uspjeh, na ličnom i poslovnom planu.

  Predmet je koncipiran na način da obuhvata slijedeće gradivo: - od spoznaje ličnih sposobnosti i značaja upravljanja karijerom, preko savladavanja vještina predstavljanja sopstvenih vrijednosti i postignuća, kao i vještina neophodnih za efikasno komuniciranje, liderskih vještina, vještina upravljanja vremenom i timskog rada, pa sve do pregovaračkih vještina i vještina upravljanja konfliktima.

  Predmet osim aktivne nastave obuhvata i realizaciju prakse u privrednoj organizaciji i izradu i odbranu samostalnog projekta.

  Očekivani rezultat predmeta: Produbljivanje i primjena znanja iz oblasti profesionalnog razvoja i poslovnih vještina na konkrektnim studijama slučaja i osposobljavanje studenata za samostalan rad u privredi.

 • 2
  Prikaži sve teme
Preskoči Pretraga foruma

Pretraga foruma

Preskoči Najnovije vesti

Najnovije vesti

 • 9. mar, 22:36
  Mirjana Orašanin
  Predavanja još...
Preskoči Predstojeći događaji

Predstojeći događaji

Nema predstojećih događaja
Preskoči Važni datumi

Važni datumi

Okvirna pitanja za prvu provjeru aktivnosti studenata možete pogledati u Odjeljku: Vježbe, Gradivo za I kolokvijum.

 

Popravni test za drugu provjeru aktivnosti studenata biće održan u utorak, 09.06.2020. sa početkom u 12,30 - 12,45 časova, elektronskim putem.

Nema novosti od Vaše poslednje posete