Pregled teme

 •  
   

  Nemački jezik

  WILLKOMMEN!

  DOBRODOŠLI NA KURS IZ NEMAČKOG JEZIKA

  Potreba za poznavanjem jezika se nameće u mnogim životnim situacijama. U velikom broju oglasa za posao  kao jedan od   uslova navodi se poznavanje engleskog ili nekog drugog stranog jezika. Znanje jednog stranog jezika više nije dovoljno. Razvoj savremenog društva i dinamika poslovanja nametnuli su potrebu da se pored engleskog jezika uči još jedan strani jezik .

  Poznavanje  dva strana  jezika jedan je od ključnih faktora koji Vam može omogućiti uspeh.

  Nemački jezik ima u Evropi najveći broj govornika (ako izuzmemo Rusiju) i više od 120 miliona govornika u svetu. On je maternji jezik najvećeg broja stanovništva Evropske unije. Govori se pre svega u NemačkojAustriji i dve trećine Švajcarske, ali i nekim delovima Italije, Danske, Belgije, Luksemburga i drugim državama. Na našim prostorima je nemački u poslovnom svetu izuzetno tražen. Potreban je pri odlasku u inostranstvo zbog posla, studiranja, raznih usavršavanja i praksi.

  Univerzitet  Singidunum omogućava uspešno  učenje nemačkog jezika koristeći savremene metode u učenju jezika zasnovane pre svega na komunikaciji.


  Cilj predmeta:

  Razvoj jezičke kompetencije, receptivne i produktivne, u pisanom i usmenom obliku, kako bi se studenti osposobili  da razumeju jednostavne tekstove iz svakodnevnog govora i da korišćenjem jednostavnih jezičkih sredstava učestvuju u opštoj komunikaciji na nemačkom jeziku.

  Program izvodjenja nastave odgovara predvidjenim Zajedničkim evropskim referentnim okvirom A1/A2 .

 • 3
  Prikaži sve teme
Preskoči Važni datumi

Važni datumi

septembarski ispitni rok

srijeda,   10.09. u 12 h, el.u. 3

 

oktobarski ispitni rok

srijeda,  01.10.  u  12 h, el.u. 3

Nema novosti od Vaše poslednje posete